Hírlevél

Hírdetéseink

Rólunk

 

A TranzPress Könyvek hazánk egyik meghatározó nyelvi szolgáltatója, a TranzPress Kft. új üzletága. Cégünk immáron 10 éve aktív az üzleti- és műszaki szakfordítások, valamint a szoftverlokalizáció területén. A nyelvtudományok és a fordítás világa iránt elhivatott vállalatként 2012-ben határoztuk el, hogy a műfordítás területén is megmérettetjük magunkat, és tesszük ezt egy saját kiadói üzletág megalapításával.

 

A TranzPress Könyvek a magyar könyvpiac egyik legfiatalabb márkája, melynek célja elsősorban az angol nyelvterületről válogatott, tartalmában minőségi könyvek fordítása és megjelentetése magyar nyelven a hazai közönség számára.

 

Műfordítói és kiadói tevékenységünket stílszerűen Sir Richard Branson önéletrajzának magyar nyelvű kiadásával indítottuk útjára; egy olyan üzletember élettörténetével, aki lehetetlent nem ismerve nulláról építette fel a ma már a világ legkiterjedtebb cégcsoportjának számító Virgin Groupot.

 

A TranzPress Könyvek név alatt szeretnénk a jövőben – elsősorban a szórakoztató irodalom műfaji keretei között - informatív és üzenetében példaértékű történeteket, regényeket közvetíteni mindazoknak, akik tartalmas kikapcsolódásra vágynak.

 

Jó olvasást kívánok!

 

Szalay-Berzeviczy András

ügyvezető

TranzPress Kft.

 

Budapest, 2012. június 30.